Zidna grafika

Promjenite izgled Vašeg prostora pomoću fototapeta.

Postavite tapete u Vašu spavaću sobu, dnevni boravak, predsoblje, kuhinju u raznim foto uzorcima te foto slikama. Foto tapete su efikasno rješenje za Vaše caffe barove, restorane, poslovne prostore i ostala mjesta na kojima boravi veliki broj ljudi. Pošaljite nam upit ili dođite do nas gdje će naš tim dizajnera osmisliti najbolje rješenje za vas i vaš prostor, kako bi se vi i vaši gosti osjećali još ugodnije i zanimljivije.

Foto tapete su perive, mogu se lako čistiti i prati te imaju certifikat B1 o nezapaljivosti. Mogu biti samoljepljive i tapete koje se lijepe na klasičan način ljepilom. Ukoliko odabetete samoljepljivu foto tapetu za vase zidne kreacije površina će biti glatka matt, dok papirnate tapete koje se lijepe pomoću ljepila biti će hrapave površine sa zrnastom pijeskovitom strukturom. Foto tapeta može biti odlična obloga za vaša vrata, klizne stijene ormara i staklene površine.

Suvremene fototapete za zidove izgledaju veoma atraktivno i unose potpuno novu dimenziju u prostoriju, zbog čega su sve zastupljeniji u dekoraciji interijera. Postoje određena pravila kako se dekoriraju prostorije sa slikama, posterima ili pak suvremenim zidnim foto tapetama. Prednost kod zidnih foto tapeta je to što mogu pokrivati velike površine i na jedinstven način obogate životni prostor i istaknu vaš osobni stil.

Osmislite svoj zid i pošaljite nam u visokoj rezoluciji digitalne datoteke za stvaranje vaše nove fototapete. Specijalizirali smo se u modernim dizajnima fototapeta, muralima po mjeri, vintage wallpaper kreacijama, funky pozadinama. Dovoljno je da znate tematiku za vaše fototapete tako da Vam možemo predložiti što bi se uklopilo u Vaš interijer.

Materijali koji se koriste mogu biti pvc-smaoljepljivi ili pak papirnati sa strukturom. Poseban naglasak kod korištenja boja je na UV otporne boje te boje koje nisu štetne za okoliš ili Vaše zdravlje